HEM YÖNETİCİ HEM İŞÇİ

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde bir lisenin dört idarecisi, boyacı tulumlarını giyip, ellerine fırçaları alarak 21 derslikli okullarını boyamaya, eskiyen sıraları onarmaya başladı.
HEM YÖNETİCİ HEM İŞÇİ

İlçede 38 öğretmenin görev yaptığı, 220 öğrencisi bulunan Gümüşhacıköy Çok Programlı Anadolu Lisesinde, müdür ve 3 müdür yardımcısı, öğrencilerinin yeni dönemde daha temiz ve güzel bir ortamda eğitime başlaması için kolları sıvadı.

Okul Müdürü Cüneyt Gümüş, müdür yardımcıları Bünyamin Tanır, Sefa Zeytünlü ve Fatih Kaçmaz, gönüllü öğretmenlerin de katkılarıyla aldıkları boya ve malzemelerle işe başladı.

Boyacı önlüğü giyen, ellerine fırçaları alan "usta" eğitimciler, 21 derslikli okulun sınıf ve koridorlarını özenle boyuyor, eskiyen sıraları zımparalayıp, boyayarak cilalıyor.

Okul Müdürü Cüneyt Gümüş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulun yaklaşık 6 yıldır boyasının yapılmadığını, sınıflardaki ve koridorlardaki boyaların yıprandığını anlattı.

Yaz döneminde okulda bulunduklarını ve öğrencilerin ve öğretmenlerin olmadığı bu dönemin sakin geçtiğini ifade eden Gümüş, müdür yardımcıları ile bu dönemi değerlendirip okulu fiziki olarak yeni eğitim öğretim dönemine hazırlamak için bir karar aldıklarını belirtti.

Yorumlar

Yorum yazabilmek için giriş yapın. Henüz kayıt olmadıysanız yeni hesap oluşturun.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!